• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

”Inspirationsvägg” med Widgitbilder

Kattebäckskolan

Väståkra 7-9

CSO har hjälpt Kattebäckskolan och Väståkra 7-9 med att få var sin ”inspirationsvägg” uppsatt med tips och idéer på hur man kan använda Widgitbilder i sin verksamhet eller undervisning.  Arbetar du inom Trelleborgs förskola eller grundskola och är intresserad av ta del av tipsen och kanske få en egen vägg på din skola så hör av dig till CSO. cso@skola.trelleborg.se.

Alla förskolor och all personal på grundskolorna i Trelleborgs kommun har tillgång till bildstödsprogrammet genom eget inlogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *