• Pedagog Trelleborg

   

  På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Lärarens guide till digitalare undervisning

Natur och Kultur erbjuder nu en gratis liten guide som stöd till lärare i deras digitala undervisning. Guiden är framtagen i samarbete med Frida Monsén, författare till boken Digital kompetens – i skolan och i klassrummet (2017) och den består av sju delar:

 1. Det digitala ekosystemet
 2. Att planera och strukturerar undervisningen
 3. Ledarskapet i det digitala klassrummet
 4. Digital kompetens i läroplanen
 5. Ungas nätkulturer
 6. Forskning
 7. Omvärldsbevakning

Guiden är gratis och kan laddas ner som PDF-fil (efter registrering).

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *