• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Testa läromiljö i programmering gratis under hösten

Nystartade Zifro har nu en kampanj där du som lärare får chansen att jobba med deras lärmiljö för textprogrammering gratis under höstterminen. Programmeringen sker i en egenutvecklas Pythonmiljö och varje lektionsmodul presenterar ett uppdrag för eleverna att lösa tillsammans med lektionsupplägg och material. Det lilla jag hunnit testa har varit en trevlig upplevelse, självklart kan man ju sätta igång att koda direkt med till exempel repl.it men vill man ha lite stöd och handledning under tiden så kan ju en sån här tjänst vara värd att kolla på. Om inte annat kan man ju låta sig inspireras av dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *