• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Nya workshoptillfälle i kreativa filmverktyget Creaza

Nu erbjuder vi ytterligare två workshops med verktyget Creaza, som Trelleborg numera har kommunlicens på. Creaza, fungerar på elevernas Chromebooks, på datorer och iPads. Programmet är användbart i många olika ämnen. Vi går igenom hur Creaza kan användas för att:

  • skapa digitala berättelser
  • redigera videor
  • skapa tankekartor

På vägen tipsar vi om pedagogiska användningsområden.

Två tillfällen finns:
• fredag 21/9 kl. 10-11.30
• måndag 24/9 kl. 08.30-10.00

Maila ulrica.linde@skola.trelleborg.se om du är intresserad. (Endast för lärare/pedagoger som arbetar i kommunen.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *