• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Skapa film på ChromeBook (och andra enheter)? Jajjemen, Creaza till Trelleborg!

Vi är glada över att kunna presentera att alla pedagoger och elever i Trelleborgs kommun nu snart kommer ha tillgång till det digitala storytelling- och filmredigeringsverktyget Creaza. Detta öppnar upp för att låta elever enkelt jobba med rörlig media på ett helt annat sätt än innan då filmredigeringsmöjligheterna på nätet varit skrala sen Youtube tog bort sin editor.

Vi kommer under hösten bjuda in till fortbildningar kring Creaza och att jobba med rörlig media i klassrummet men man kan redan nu skriva upp sig för en inledande presentation.

Om du är nyfiken på hur det funkar är du varmt välkommen till en inledande workshop med representant från företaget den 30/8 klockan 15:00-16:30.

Lokal kommer meddelas senare beroende på hur många anmälningar som kommer in.

Observera att F-3-lärarna i kommunen samma dag och tid är inbjudna till Legilexi-föreläsning. Är ni ändå intresserade av en workshop så hör av er till oss så styr vi upp en annan tid!

Anmälan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *