• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Wheel decide – slumpmässigt och rättvist verktyg

Efter en hård vecka kan det vara svårt att hitta inspiration för att ta tag i helgaktiviteterna. Wheel decide  hjälper dig att slumpmässigt välja bland dessa roliga saker som vi på AV-Media kom på att man kan fylla helgen med. Hjulet kan naturligtvis även användas i klassrummet för att slumpa fram t.ex. samtalsämnen och rastaktiviteter.

Med detta önskar vi våra läsare en trevlig helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *