• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Veckans URtips: Bella loggar in

Bella loggar in är en ny serie på UR i åtta avsnitt för grundskolans åk 7-9. Programledaren Bella träffar personer som använder sociala medier för att nå olika mål, s.k. influerare (engelskans influencer) och frågar ut dem om hur man lyckas i sociala medier. Hon tar också reda på hur man tänker smart och kritiskt kring det man konsumerar i sociala medier samt vad som är tillåtet gällande t.ex. bilder och musik.  

I första avsnittet samtalar Bella med livsstilsbloggaren Margaux Dietz vars livesända förlossning blev en viral succé. De resonerar kring om det är ok att vara hur privat som helst på nätet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *