• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Skolverkets konferens om programmering i matematik

Glöm inte att anmäla dig om du jobbar som matematiklärare och har möjlighet!

”Syftet med konferensen är att lyfta fram de kommande förändringarna i styrdokumenten med särskilt fokus på kurs- och ämnesplanerna i matematik. Du får en bakgrund till vad programmering är, en inblick i undervisning i matematik med programmering och möjlighet att prova på att arbeta med programmeringsverktyg.”

Konferensen hålls på ett antal olika orter där Helsingborg den 27/2 är den som är mest relevant för oss här i söder.

Information, program och anmälning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *