• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Teachmeet 7 februari

Den 7 februari kl.14 är det dags för nästa Teachmeet i kommunen. Denna gång ska jag och Ola, i egenskap av IKT-pedagoger, prata om digital kompetens och de nya skrivelserna i läroplanen.

Har du och dina kollegor något spännande projekt eller intressant arbete med digitala verktyg att berätta om? Kanske undervisar ni utan läromedel, bara med digitala resurser? Ni kan gärna få inspirera oss alla på kommande teachmeet.

Ni är välkomna att anmäla er som publik eller talare på www.trelleborg.se/teachmeet.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *