• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Programmering i läroplan 2018: Ett förslag på upplägg

I den reviderade läroplanen som börjar gälla hösten 2018 har det tillkommit en del nytt innehåll kring programmering. För att eventuellt kunna underlätta lite kring implementeringen av detta har vi satt samman ett förslag på upplägg kring hur man kan ta sig an programmering i årskurs 1-3, 4-6 och 7-9. Märk väl att detta är ett förslag och man kan självklart välja fritt ur innehållet om det finns något som kan tänkas passa ens undervisning.

Programmering i läroplan 2018 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *