• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Classroom Screen

Tips på Classroom Screen, https://www.classroomscreen.com/ ett verktyg att använda via projektor i klassrummet. Classroom Screen har funktioner som hjälper till att skapa struktur över lektionen, som t ex en textruta att skriva upp mål eller instruktioner för lektionen, en klocka som visar tiden, arbetssymboler som visar om eleverna ska arbeta parvis, enskilt eller i grupp. Det finns även en funktion för ”no hands up” då sidan slumpmässigt väljer ut elevnamn. Flera bra funktioner finns i detta verktyg att använda i klassrummet för att synliggöra och strukturera arbetet för eleverna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *