• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

3D ger nya dimensioner i skolarbetet – del 2

För en vecka sen var vi ute och hjälpte eleverna på Östra skolan i Trelleborg med konstruera hus i Tinkercad vilket du kan läsa mer om här. Nu har vi skrivit ut två av husen på vår 3D-skrivare och passade på att göra en time lapse med en iPad under tiden så att man kan följa husen framväxt lite snabbare.

Slutresultatet kan du beskåda här (med lite små felaktigheter som skedde i utskriften):

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *