• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Digitala skolan – Läroplan 2018

För att lite enklare kunna överblicka de nya skrivelserna i läroplanen för grundskolan som börjar gälla 2018 har vi sammanställt alla ändringar lite mer överskådligt än hos skolverket på en Google Site. Vi har också skapat en enklare resursbank kring det centrala innehållet med enklare tips, resurser och idéer.

Sprid den gärna vidare om ni skulle ha nytta av den och kontakta oss gärna om ni har egna förslag som skulle passa in.

Digitala skolan – Läroplan 2018

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *