• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Timer loop – en Chrome-app som håller koll på tiden

Timer loop är en app i Chrome med vilken elever kan tidsbegränsa olika moment i sin skoldag. Appen låter oss också lägga ihop flera moment, t.ex. olika arbetsmoment under en lång lektion, till en loop. Efter varje moment ringer ett kort larm och en notis dyker upp i skärmen för att sedan försvinna.

Denna app är mycket användbar för elever som har behov av att avgränsa tiden för olika arbetsmoment. Den är också bra för lärare som vill ha lite extra koll på tiden.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *