• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Äntligen höst och nya filmer på Sli

 

 

 

 

 

 

 

Här är ett urval av höstens nya filmer. Alla filmer finns på sli.se. De flesta filmer finns strömmande men en del spelfilmer finns bara på DVD. Till många av filmerna finns jättebra filmhandledningar.

Här finns en lista på alla nya filmer.

Har du inget konto på sli? 
Gå till sli.se.
Registrera dina uppgifter i formuläret och tryck sedan på knappen “Gör mig till medlem”. Tänk på att ange din skola.trelleborg mailadress.
Nu har ett mail skickats till dig från svara-inte@sli.se med en aktiveringslänk i, som tar dig till sista steget.
Din ansökan måste bli godkänd innan du kan starta en film men sen titta på så mycket film du vill, både hemma och på jobbet.

Film som läxa
Varför inte ge eleverna att se film som läxa?
Alla elever har möjlighet att skaffa sig en egen personlig inloggning. Elevkonton registreras på samma sätt som för lärare i beskrivningen ovan fast man väljer Elev istället för Lärare. Samma sak gäller med mailadressen, fast eleverna anger sin edu-mailadress. Ett e-postmeddelande skickas till eleven med en aktiveringslänk och när man klickar på den får man ange klass och lösenord. Nu återstår bara att en lärare på skolan godkänner elevens ansökan. Det gör lärare genom att gå in under kugghjulet och välja Administrera elever.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *