• Pedagog Trelleborg

   

  På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Bokfika

Igår var vi på Skegrie bibliotek och hade bokfika, som ett samarbete mellan oss skolbibliotekarier och folkbiblioteket. Detta har vi under året gjort i både Skegrie och Gislöv, vilket har har varit väldigt uppskattat.

Bokfika

Bokfika

Bokfikan var för dig mellan 9 och 12 år. Alla var välkomna att ta med sig sitt tips och berätta om det för varandra. Vi bibliotekarier tipsade också om sånt vi läser just nu eller gillar riktigt mycket. Självklart fikade vi också.

Några av gårdagens tips var;

 • Valpar till salu!
 • Kapten Kalsong
 • Harry Potter
 • Julian & Jim
 • Tam – Drakriddare
 • Zombiespaning
 • Hjärtlös
 • Hugo och kepskampen
Bokfika

Bokfika

Detta projektet är något som vi gärna gör på fler skolor, i samarbete med fritids! Är ni sugna så hör av er! Vi kommer gärna ut till hösten! 🙂

 

/Hanna & Anna

 

Vill du få tips och inspiration, följ oss på Facebook:  Skolbibliotekarierna i Trelleborg

Vill du få boktips för 13 år och upp, följ oss på Instagram: @baraettkapiteltill

Skolbibliotekarierna i Trelleborg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *