• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Planering och påminnelser i Chrome

De flesta av oss behöver lite minnesstöd för att komma ihåg alla våra möten, deadlines och att göra-listor. Det finns många appar i Webstore som skapar postit-lappar på skrivbordet, t.ex. Sticky Notes. Med hjälp av Sticky Notes kan du enkelt skriva en digital anteckning som visas på skrivbordet.

Whenever är en annan app som skapar post-its på skrivbordet. Fördelen med denna app är att du kan bestämma datum för dina påminnelser. Du väljer enkelt om du vill visa datum eller nedräkning och alltså visa antal dagar/veckor som är kvar på din påminnelse. Även dessa påminnelser hamnar på ditt skrivbord.

Det finns även appar som går att koppla till händelser i Google-kalendern, t.ex. Owl Reminder.

Alla dessa appar finns i Chrome Webstore och när du har hämtat hem dem, hittar du dem i ”alla appar”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *