• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Vinter och jul på SLI

Resursbanken har vi samlat material som handlar om vintern. Här finns spelfilmer, utbildningsfilmer, radioprogram, musik och länkar. Vi har även skapat en egen sida för tema julen med både spelfilm och utbildningsfilm.

Tema vintern – Förskolan
Tema vintern – Åk F-6

Tema Julen

Alla filmerna kan bokas eller ses strömmande på SLI.

Önskas lite nostalgi vill vi även tipsa om Öppet Arkiv. Här hittar du gamla julkalendrar och annat roligt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *