• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

No Hate-dagen 4 november

no hateStatens medieråd driver kampanjen No Hate Speech Movement för att uppmärksamma och motverka spridning av näthat. Den 4 november är det No hate-dagen. Då hålls en stor manifestation i sociala medier där man deltar genom att ”kärleksbomba” – dvs sprida goda budskap märkta med hashtag #NoHateSE.

För dig som vill förebygga näthat bland unga har Statens medieråd tagit fram poddar, affischer, forskarrapport och stödmaterial.

Självklart har vi en del filmer på SLI som berör temat. I vanlig ordning har vi samlat länkar och filmer på Resursbanken.

Nu sprider vi lite nätkärlek!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *