• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Filmnyheter på SLI

NyhetersliÄntligen är alla nya filmer inlagda på sli.se. Som vanligt har vi köpt in både utbildningsfilmer, dokumentärer och spelfilmer. Här finns en lista på alla nya filmer.

Det är fortfarande lite rörigt, men vi jobbar för fullt med att sortera. Ha gärna lite tålamod och tveka inte att höra av er till oss på AV-Media om ni saknar en film eller om någonting inte fungerar.

Låt filmhösten börja!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *