• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Välkommen till Pedagog Trelleborg!

Vi har nu efter mycket meck äntligen lyckats lansera Pedagog Trelleborg! Tanken är att vi ska försöka samla kommunens resurser och kompetens kring allt i spännvidden mellan teknik och pedagogik. Vi ska förmedla tips och tricks, nyheter, resurser, reportage och annat matnyttigt. Kommunens en-till-en-satsning fortsätter och fler och fler elever får tillgång till en skoldator vilket ju öppnar upp en för en nya, och annorlunda, möjligheter i klassrummet.

Plötsligt kan vi få tillgång till en helt ny värld i skolan!

Vi som driver bloggen är AV-Media, Skoldatateket, Skolbibliotekariepoolen och Systemavdelning. Men vi tar mer än gärna emot hjälp! Har du genomfört något bra projekt i skolan? Använder du någon digital resurs som du tycker är omistlig? Har du någon app som du tycker fler borde känna till? Tipsa oss! Eller ännu hellre, skriv något själv om det så publicerar vi! Om vi kan vara en plattform där lärare delar med sig till andra lärare blir vi glada!

Bloggens målgrupp är i huvudsak pedagoger och annan skolpersonal i Trelleborgs kommun men eventuella läsare från andra kommuner är också varmt välkomna.

Inspiration från sidan kommer ju såklart från Pedagog Malmö och Pedagog Stockholm, två eminenta resurser som är väl värda att kolla in.

DSC_0932Jag går på pappaledighet och kommer inte tillbaks förrän i juni nästa år men vi har fått en utmärkt ersättare i form av Ulrica Linde.

Med hopp om en utmärkt skolhöst!

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *