Vinter och jul på SLI

Resursbanken har vi samlat material som handlar om vintern. Här finns spelfilmer, utbildningsfilmer, radioprogram, musik och länkar. Vi har även skapat en egen sida för tema julen med både spelfilm och utbildningsfilm.

Tema vintern – Förskolan
Tema vintern – Åk F-6

Tema Julen

Alla filmerna kan bokas eller ses strömmande på SLI.

Önskas lite nostalgi vill vi även tipsa om Öppet Arkiv. Här hittar du gamla julkalendrar och annat roligt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Om

    Hej och välkomna till Pedagog Trelleborg! En blogg för och av pedagoger Trelleborgs kommun (samt alla andra) om allt det där som kretsar kring  pedagogik och teknik. Sidan drivs av AV-Media och skolbibliotekariepoolen. Kontakt: av-media@trelleborg.se

    Allt material licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.