Filmnyheter på SLI

NyhetersliÄntligen är alla nya filmer inlagda på sli.se. Som vanligt har vi köpt in både utbildningsfilmer, dokumentärer och spelfilmer. Här finns en lista på alla nya filmer.

Det är fortfarande lite rörigt, men vi jobbar för fullt med att sortera. Ha gärna lite tålamod och tveka inte att höra av er till oss på AV-Media om ni saknar en film eller om någonting inte fungerar.

Låt filmhösten börja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Om

    Hej och välkomna till Pedagog Trelleborg! En blogg för och av pedagoger Trelleborgs kommun (samt alla andra) om allt det där som kretsar kring  pedagogik och teknik. Sidan uppdateras inte (juli 2019) men ni får gärna använda det material som finns här.

    Allt material licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.