Lärarens guide till digitalare undervisning

Natur och Kultur erbjuder nu en gratis liten guide som stöd till lärare i deras digitala undervisning. Guiden är framtagen i samarbete med Frida Monsén, författare till boken Digital kompetens – i skolan och i klassrummet (2017) och den består av sju delar:

 1. Det digitala ekosystemet
 2. Att planera och strukturerar undervisningen
 3. Ledarskapet i det digitala klassrummet
 4. Digital kompetens i läroplanen
 5. Ungas nätkulturer
 6. Forskning
 7. Omvärldsbevakning

Guiden är gratis och kan laddas ner som PDF-fil (efter registrering).

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 • Om

  Hej och välkomna till Pedagog Trelleborg! En blogg för och av pedagoger Trelleborgs kommun (samt alla andra) om allt det där som kretsar kring  pedagogik och teknik. Sidan drivs av AV-Media och skolbibliotekariepoolen. Kontakt: av-media@trelleborg.se

  Allt material licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.