Ta chansen! Pedagog Malmö Live för alla!

Grattis alla pedagoger på skolor utanför Malmö! Det finns platser kvar på Pedagog Malmö – live, så nu öppnar vi anmälan även för er. Helt kostnadsfritt kan du ta del av föreläsningar och workshops under en förmiddag eller eftermiddag – välj själv vad som passar bäst. Pedagog Malmö Live går av stapeln den 26:e september.

Ta chansen om du har möjlighet! PML presenterar ett synnerligen intressant utbud av föreläsningar och workshops under fyra teman:

  • Digitalisering och framtidsspaning
  • Bedömning för lärande och språkutveckling
  • Ledarskap och bemötande
  • Organisera för lärande

Anmälan, program och mer information

Själv hade jag gärna om jag haft möjlighet följt digitaliseringsspåret och lyssnat på Johann Karlén om digitalisering, Edward Jensinger om adekvat digital kompetens och Linus Schrab och Daniel Pamp om Python i undervisningen, bland mycket annat!

Missa inte! Tack Malmö för erbjudandet!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Om

    Hej och välkomna till Pedagog Trelleborg! En blogg för och av pedagoger Trelleborgs kommun (samt alla andra) om allt det där som kretsar kring  pedagogik och teknik. Sidan uppdateras inte (juli 2019) men ni får gärna använda det material som finns här.

    Allt material licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.