Veckans URtips: Du är bäst


Du är bäst är en serie för förskolan som lämpar sig att använda i värdegrundsarbetet. Serien från 2016 består av fyra avsnitt à fyra minuter där femåringar får berätta om sina upplevelser och tankar om hur det är att vara en bra kompis.

Varför inte låta eleverna berätta om vänskap genom att spela in stopmotion-filmer? Läs mer i detta inlägg om hur man kan arbeta med animering i förskolan. Hör av er om ni behöver stöd.

 

Följ oss gärna på Facebook om du inte vill vill missa något! AV-Media Trelleborg

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Om

    Hej och välkomna till Pedagog Trelleborg! En blogg för och av pedagoger Trelleborgs kommun (samt alla andra) om allt det där som kretsar kring  pedagogik och teknik. Sidan drivs av AV-Media och skolbibliotekariepoolen. Kontakt: av-media@trelleborg.se

    Allt material licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.