Hejdå AV-Media och Trelleborg

Idag jobbar jag min sista dag på AV-Media. I morgon jobbar jag i Svedala kommun, som IKT-pedagog inom förskolan.

Tack alla underbara pedagoger för ett gott samarbete. Jag kommer sakna er .

Ola och Ulrica kommer ta väl hand om er.

Hejdå AV-Media och Trelleborgs kommun. Jag kommer sakna er💙

Ett inlägg delat av AV-Media Trelleborg (@avmedia_trelleborg)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Om

    Hej och välkomna till Pedagog Trelleborg! En blogg för och av pedagoger Trelleborgs kommun (samt alla andra) om allt det där som kretsar kring  pedagogik och teknik. Sidan drivs av AV-Media och skolbibliotekariepoolen. Kontakt: av-media@trelleborg.se

    Allt material licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.