Wheel decide – slumpmässigt och rättvist verktyg

Efter en hård vecka kan det vara svårt att hitta inspiration för att ta tag i helgaktiviteterna. Wheel decide  hjälper dig att slumpmässigt välja bland dessa roliga saker som vi på AV-Media kom på att man kan fylla helgen med. Hjulet kan naturligtvis även användas i klassrummet för att slumpa fram t.ex. samtalsämnen och rastaktiviteter.

Med detta önskar vi våra läsare en trevlig helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Om

    Hej och välkomna till Pedagog Trelleborg! En blogg för och av pedagoger Trelleborgs kommun (samt alla andra) om allt det där som kretsar kring  pedagogik och teknik. Sidan uppdateras inte (juli 2019) men ni får gärna använda det material som finns här.

    Allt material licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.