Teachmeet 7 februari

Den 7 februari kl.14 är det dags för nästa Teachmeet i kommunen. Denna gång ska jag och Ola, i egenskap av IKT-pedagoger, prata om digital kompetens och de nya skrivelserna i läroplanen.

Har du och dina kollegor något spännande projekt eller intressant arbete med digitala verktyg att berätta om? Kanske undervisar ni utan läromedel, bara med digitala resurser? Ni kan gärna få inspirera oss alla på kommande teachmeet.

Ni är välkomna att anmäla er som publik eller talare på www.trelleborg.se/teachmeet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Om

    Hej och välkomna till Pedagog Trelleborg! En blogg för och av pedagoger Trelleborgs kommun (samt alla andra) om allt det där som kretsar kring  pedagogik och teknik. Sidan drivs av AV-Media och skolbibliotekariepoolen. Kontakt: av-media@trelleborg.se

    Allt material licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.