AV-Media önskar er alla en fröjdefull jul!

Elever och lärare har gått på välförtjänt jullov så då passar vi också på att låta bloggen få vila lite. Vi tackar för alla besök och hoppas vi ses igen nästa år! Vi drar igång verksamheten vecka två med ett än större fokus på den nya läroplanen, digital kompetens, MIK och programmering!

God Jul och Gott Nytt År önskar Ir, Ulrica, Björn och Ola!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Om

    Hej och välkomna till Pedagog Trelleborg! En blogg för och av pedagoger Trelleborgs kommun (samt alla andra) om allt det där som kretsar kring  pedagogik och teknik. Sidan drivs av AV-Media och skolbibliotekariepoolen. Kontakt: av-media@trelleborg.se

    Allt material licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.