Ett Chrometillägg för oss med för-många-öppna-flikar-åkomman

Är du som jag så har du säkert råkat ut för att datorn kanske har hängt sig eller startat om för att uppdatera och när du sen startat Chrome igen märkt att alla flikar du har haft uppe har försvunnit. Ibland, beroende på omständigheter, frågar Chrome om man vill återställa sina senaste flikar men den funktionen fungerar inte alltid. Det enda som återstår är ju då att gå in och leta i historiken, ibland flera månader tillbaka vilket sällan är fruktbart. I utmärkta Facebook-gruppen Chromebook i skolan blev jag tipsad om Chrometillägget Session Buddy som löser de här problemet. Tillägget sparar ens öppna flikar efterhand och när väl datorn kraschat är det bara att välja vilka flikar och fönster man vill öppna igen. Förnämligt i sin enkelhet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Om

    Pedagogtrelleborg är en sida för pedagoger i Trelleborgs kommun och drivs av AV-Media, Skoldatateket, Systemavdelningen och bibliotekets skolbibliotekarier.