Vinnare av Läslovstävlingen 2017

Nu är årets Läslovstävling avgjord, och den stora fina Läslovspokalen gick i år till åk 1-3 på Pilevallskolan! På måndagsmorgonen överraskade vi dem med den glada nyheten och biblioteksrådet fick komma fram och ta emot ett alldeles särskilt pris. Nytt för i år var nämligen att den vinnande skolan även vann en check på 5000 kronor till sitt skolbibliotek. Med input från eleverna ska det nu köpas in nya böcker till skolans bibliotek för hela summan! I årets tävling har alla tävlande elever i Trelleborgs kommun tillsammans läst i hela 7044 timmar, vilket är en ökning med nästan 1500 timmar från förra året. På Pilevallskolan hade det under de två veckorna lästs i 902 timmar, vilket motsvarar ungefär 7 h/ elev. Grattis Pilevallskolan och superbra jobbat alla elever i Trelleborg!

  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Om

    Hej och välkomna till Pedagog Trelleborg! En blogg för och av pedagoger Trelleborgs kommun (samt alla andra) om allt det där som kretsar kring  pedagogik och teknik. Sidan uppdateras inte (juli 2019) men ni får gärna använda det material som finns här.

    Allt material licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.