• Pedagog Trelleborg

     

    På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Allt material är licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.

Veckans URtips: Så funkar Sverige

Så funkar Sverige är en helt ny serie program från UR som på ett enkelt och pedagogiskt sätt förklarar fenomen som skatt, grundlagar och naturtillgångar. Avsnitten är på fyra och halv minut och skulle fungera utmärkt att använda som introduktion till en lektion kring ämnet. Serien finns textad på somaliska, svenska, dari, engelska och arabiska och passar bra på mellanstadiet. Serien är animerad i en bedårande fin 50-talsstil och är en fröjd för ögonen.

Avsnitt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *