Digital literacy

Åk 6 på Östra skolan arbetar denna vecka med digital literacy på engelskan. Eleverna ska söka fakta om djur och samla information kring utvalda kända personer. Samtidigt som de söker information på nätet tränar de sig i källkritiskt granskande då de jämför och värderar olika källor med varandra.

Glöm inte uppmärksamma digitala veckan med hjälp av Skolverket.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Om

    Hej och välkomna till Pedagog Trelleborg! En blogg för och av pedagoger Trelleborgs kommun (samt alla andra) om allt det där som kretsar kring  pedagogik och teknik. Sidan uppdateras inte (juli 2019) men ni får gärna använda det material som finns här.

    Allt material licensierat under Creative Commons om inte annat uppges.