Språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt

I Trelleborgs skolor och förskolor pågår ett utvecklingsarbete inom språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.  Fredagen den 19/8 genomfördes en kompetensutvecklingsdag med uppstart i Söderslättshallen, inför 1300 medarbetare, där det hölls inspirerande föreläsningar av bland annat Barbro Westlund, Ann-Marie Körling och Åsa Falk Lundqvist.

I samband med detta fick AV-Media i uppdrag att producera en film som visar på goda exempel inom de Språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt som redan idag pågår i Trelleborgs skolor och förskolor. Filmen visades sedan som inspiration under kompetensutvecklingsdagen.

Se filmen här och läs mer om projektet på www.trelleborg.se/sku

 

 

Dela vidare!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Om

    Pedagogtrelleborg är en sida för pedagoger i Trelleborgs kommun och drivs av AV-Media, Skoldatateket, Systemavdelningen och bibliotekets skolbibliotekarier.